Geen categorie

3 redenen om de expo 2020 in Dubai te bezoeken

De expo, ook wel wereldtentoonstelling genoemd, wordt sinds 1851 in verschillende landen/steden gehouden. Elke 5 jaar wordt een universele expositie gehouden, dit jaar vind die plaats in de Verenigde Arabische Emiraten, specifiek in Dubai. In deze blog geven wij jou drie redenen waarom jij de expo 2020 in Dubai zou moeten bezoeken!

Leer meer dan 200 landen kennen op 1 plek!

Aan de wereldtentoonstelling in Dubai doen meer dan 200 landen mee. Ideaal om de expertises van die landen te leren kennen en ook wellicht om een beetje cultuur te snuiven! Alles zit op één groot terrein waardoor je meerdere landen in één keer kunt bezoeken. Misschien wel gaaf om hier alvast inspiratie op te doen voor je volgende reis? Ook zie je veel nieuwe innovaties. Ideaal voor een zakelijke reis. Opportunity, mobility en sustainability zijn de drie thema’s waar het om draait tijdens dit thema.

Het volgende bekende gebouw/kunstwerk?

De expo heeft in het verleden al meerdere malen bewezen een stempel te kunnen drukken op een stad of zelf land. Wist jij bijvoorbeeld dat de eiffeltoren in Parijs gebouwd is voor de expo van 1889 en het Atomium in Brussel voor de expo van 1958. Aangezien Dubai volledig inzet op toerisme zal hier ongetwijfeld iets bijzonders overblijven. Genoeg reden om de expo 2020 in Dubai te bezoeken!

Plak er een vakantie aanvast!

Het expo terrein ligt net buiten de stad Dubai. Je zal dus, als je heel de dag de expo bezoekt, weinig van de stad zien. Dubai is ook een top bestemming voor een vakantie! Lekker op het strand liggen of shoppen in 1 van de grote winkelcentra in de stad, voor ieder wat wils! De expo vind plaats van 20 oktober tot en met 10 april, ideaal om even het koude weer in Nederland te ontglippen om van het zonnetje in Dubai te genieten.