vakantie

Bourgondisch genieten met de familie

Ben jij een echte typische Bourgondiër en hou je er van om echt te genieten van alle kleine dingen in het leven? Dan is dit zeker een artikel die jou zal interesseren. Ook wij zijn namelijk typische personen die houden van een lekker glas wijn in de namiddag in de volle zon. Uiteraard doe je dit liever in het buitenland onder de Spaanse, Italiaanse of Franse zon. Van deze drie landen zijn wij toch wel fan van de zon in Zuid Frankrijk.

Wat kun je doen in Zuid Frankrijk?


Wat spreekt Zuid Frankrijk nou zo aan? Wat kun je er allemaal zien en doen en welke mooie plekken zijn er allemaal te vinden in het oh zo zonnige zuiden van Frankrijk? Verreweg het bekendste gebied is toch wel de Cote de Azur. Hier is ontzettend veel te beleven, zoals mooie stranden, leuke hotels en een mooie kustlijn. Het enige nadeel van dit gebied is dat het wel vrij toeristisch kan zijn. Helemaal in de drukke zomermaanden vind je hier duizenden toeristen waarvan de helft allemaal uit Nederland komen met de auto. Beter kun je dus gaan voor een vakantiehuis in dit mooie gebied, zodat je verzekerd ben van een mooie privé plek met de familie.

Vakantiehuis huren


Ben jij met 6 personen en op zoek naar een vakantiehuis? Zoek dan eens op ‘Vakantiehuis Zuid Frankrijk 6 personen’. Hier vind je een groot aanbod aan vakantiehuizen in dit mooie gebied. Een eigen plek met de familie met een mooie barbecue en zwembad aan het huis is toch wel een van de mooie dingen in het leven. Je hoeft het verblijf niet te delen met andere families en kunt lekker doen waar je zelf zin in hebt.