Geen categorie

De Sexy Auto’s van Tesla

Vanaf het begin van 2021 is het nieuwe model Y van Tesla ook in Nederland leverbaar. Het is het laatste model van de sexy serie gecreëerd door Elon Musk. De modellen voorgaand aan de Y waren namelijk de S, 3 en de X.  Het laatste model maakt het anagram af waardoor de sexy serie eindelijk compleet is. 

De onthulling van het laatste model van de Sexy serie was voor Nederland in Rotterdam. Tesla adverteerde in de video met flitsende beelden van het model die niet alleen over een weg kon rijden maar ook over een bospad en een bevroren meer. De elektrische auto is te kopen vanaf een bedrag van 64.000 euro. 

Elon Musk, de eigenaar van Tesla, is al jaren bezig met het op de kop zetten van de autowereld. Hij wil duidelijk laten merken dat hij de serie zelf verdomd sexy vindt. Het model Y is te bestellen in verschillende uitvoeringen en kan zelfs zeven zitplekken hebben. Nu deze Tesla-familie compleet is zal Elon Musk weer moeten gaan nadenken over nieuwe namen voor de volgende serie.

De Tip voor autoliefhebbers

Als je spaarrekening het kopen van deze auto niet toelaat maar je toch graag wil ervaren hoe deze Tesla rijdt is het natuurlijk ook mogelijk om het Tesla Model Y te leasen. Een tip voor echte autoliefhebbers is leasen, zo kan je de hele SEXY serie proberen en zelfs nog andere automerken. Je kan wisselen van auto zonder dat je een auto moet kopen en verkopen waardoor je de waarde van je eigendom niet steeds ziet zakken. Zo kan je na het leasen van een tesla bijvoorbeeld net zo goed overstappen naar het leasen van een Ford Mustang Mach E. Dat zijn beide goed aangeschreven elektrische auto’s.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *