overnachten in Venlo
vakantie

Gemoedelijke sfeer in Limburg

Iedereen hoor je er wel een keer over, de sfeer in Limburg die erg gemoedelijk en fijn is. De heerlijke Limburgse vlaai in combinatie met de prachtige omgeving maken de streek uniek. Niet voor niets kiezen veel mensen ervoor om te overnachten in Venlo als ze een weekendje weg willen, of een langere vakantie in Limburg willen vieren. Bij Maashof kun je voordelig een kamer boeken in het gezellige hotel, van een eenvoudige kamer tot een luxe suite. Ook voor gezinnen zijn er geschikte kamers beschikbaar.

overnachten in Venlo

Ook voor zakelijke aangelegenheden

Wil je tijdens een vergadering met personeel ook een mooie en rustige omgeving hebben? Bij Maashof kunnen zowel particulieren als bedrijven genieten van een heerlijke lunch, 2 daagse vergaderarrangementen zijn mogelijk. Zo kun je optimaal genieten van alle faciliteiten die het hotel heeft te bieden. Overnachten in Venlo is niet alleen erg leuk, het kan ook functioneel zijn voor je bedrijf en het personeel. Ter ontspanning kun je in de middag een heerlijke tour maken op de solex of E scooter, dit verbetert ook de sfeer onderling.

overnachten in Venlo

De omgeving verkennen

Hotel Maashof heeft als een van de weinige hotels unieke arrangementen om te doen tijdens je verblijf. Of je nu een ritje wilt maken met een scooter, of een solex tour het is allemaal mogelijk bij dit hotel. Maar je kunt ook te voet de omgeving verkennen natuurlijk, een spannende GPS puzzeltocht ligt voor je klaar in het hotel. Kom je terug dan is het ook leuk om een High Tea te doen, dit kun je ook doen met wijn of bier. Maak je dag nog leuker en geniet er met volle teugen van.