vakantie

Kamperen als een vorst

Voor veel mensen is kamperen heerlijk door de vrijheid die je hebt, met vrienden of mede kampeerders op een open veld. In de avond steek je de barbecue aan, en geniet je onder het genot van een drankje van het eten. Maar toch mis je stiekem wel een bepaalde luxe, door Glamping Nederland kun je tijdens je kampeervakantie genieten van de faciliteiten die een bungalow heeft. Ouderwets kamperen met enkele moderne faciliteiten, zo kunnen we het omschrijven. Maar één ding blijft hoe je ook kampeert, genieten op de Leistert.

Glamping Nederland

Eigen voorzieningen tijdens het kamperen

Met een Glamping Nederland vakantie logeer je net als bij een normale campingvakantie in je eigen vouwwagen, caravan of tent. Verschil is alleen dat je gebruik kunt maken van privé sanitair, voordeel is dat oudere mensen of mensen met jonge kinderen niet met de wc rol onder de arm naar het sanitairgebouw hoeven te lopen. De sfeer van kamperen met de luxe van een bungalowpark. Het is zelfs mogelijk om eigen sanitair te huren inclusief een infrarood sauna, eenvoudiger en luxer kan een camping niet worden.

Meer mogelijkheden dan een tent alleen

Glamping Nederland

Met kleinere kinderen is het niet altijd gemakkelijk om in een tent te logeren, zeker niet met een baby. Een Glamping Tent biedt wel uitkomst, deze tent heeft alle voorzieningen die je thuis ook hebt. Complete keuken, sanitair en verwarming voor de koude dagen of avonden. Wil je iets meer  kampeergevoel dan biedt de Safaritent uitkomst, deze tenten hebben geen toilet en douche. Ver hoef je niet te lopen, de tenten staan namelijk dichtbij de facilitaire voorzieningen.