oldtimer motor verzekeren
Road trips

Op pad met je oldtimer motor? Vergeet de verzekering niet!

Heeft u een classic, vintage of pioneer? Als echte oldtimer motorliefhebber weet u dat we hiermee op de leeftijdsklasse van uw motor doelen. En wij weten ook haast wel zeker dat u tijdens het lezen van dit artikel wegdroomt bij die mooie BSA, Indian of Harley Davidson die u in de schuur heeft staan. “Binnenkort toch maar eens een ritje maken”, denkt u. We willen uw dagdroom toch even onderbreken met een vraag: heeft u eraan gedacht om uw oldtimer motor te verzekeren?

Oldtimer motor goedkoop verzekeren

Ook al rijdt u er slechts recreatief op, ook voor oldtimer motoren geldt dat een verzekering verplicht is. Het goede nieuws is, dat een oldtimer motor verzekeren een stuk goedkoper is dan nieuwe(re) motoren. En misschien ziet u uw motor nog niet als een oldtimer, maar zo’n verzekering geldt al voor motoren vanaf 20 jaar oud. Zo’n speciale oldtimer motorverzekering vindt u bij Direct Motor Verzekeren. Het bedrijf uit Heerde geeft met haar naam precies weer waar ze u bij kan helpen: direct uw oldtimer motor verzekeren.

Premie berekenen

De hoogte van uw premie hangt af van een aantal factoren. In tegenstelling tot ‘gewone’ motorverzekeringen, is dat niet uw eigen leeftijd en postcode. Wel is het van belang hoeveel kilometers u er per jaar op rijdt. Ook weegt de waarde van uw oldtimer mee. Bereken gemakkelijk uw premie op de website van Direct Motor Verzekeren of bel 0578-200 151 voor een persoonlijk verzekeringsadvies. Wanneer het dan weer tijd is om het doek van uw stalen ros te halen, het chroom bij te poetsen en de weg op te gaan, kunt u zorgeloos genieten van uw oldtimer motor.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *